...
Pay N Play 2022
Pay N Play 2022PitkävetovihjeetPetra Kvitova - Caroline Garcia

Cincinnati ATP & WTA vihjeet 21.8.2022: Loisto kertoimia!

Julkaistu: 21.8.2022, päivitetty: 21.8.2022
Pitkävetovihje

Sunnuntaille cincinnatissa pelattava tennis turnaus tarjoilee jälleen kelpo poimintoja, sillä hakuun lähtee kaksi altavastaajaa. Eilen pitkävetovihjeet olivat voitolliset, sillä Caroline gracia hoiteli homman himaan. Tänään Luottoa löytyy jälleen.

Petra Kvitova – Caroline Garcia

Yhdysvaltojen Cincinnatissa pelattavassa naisten kovakenttä-turnauksessa pelataan finaaliottelu, jossa ovat vastakkain kaksi kovan kaliiberin pelaajaa. Suomen aikaa klo 21:00 alustavasti alkavassa ottelussa ovat vastakkain tshekkiläinen Petra Kvitova (28.) ja ranskalainen Caroline Garcia (35.)

Petra Kvitova

32-vuotias tshekkiläinen on parantanut otteitaan todella heikon alkukauden jälkeen. Kesäkuun lopussa Kvitova näytti taitojaan nopealla nurmikentällä Iso-britannian Eastbournessa voittamalla koko turnauksen häviten tänä aikana vain yhden ainoan erän. Sen jälkeen tulikin jälleen kahdessa seuraavassa turnauksessa kylmää kyytiä, mutta jälleen näyttäisi peli kulkevan Cincinnatissa.

Kvitova on voittanut turnauksessa jo muutaman kovan pelaajan, kuten Keysin ja Jabeurin. Kvitova on parhaimmillaan kovalla kentällä.

Caroline Garcia

28-vuotias ranskalainen jatkaa edelleen todella kovassa pelivireessä. Kesäkuussa Garcia voitti saksassa pelatun WTA turnauksen ja sen jälkeen vielä heinäkuussa Puolan Varsovan turnauksen. Garcia pelaa todella hyvää kautta ja suunta näyttäisi jatkuvasti olevan vain parempaan päin.

Tämän hetkinen ranking sijoitus on melko hämäävä, sillä ranskalainen on ehdottomasti nyky pelillä TOP10 tasolla.

Pelivihje

Ranskalainen on edelleen pysäyttämätön ja peleihin laitetaan vielä finaaliotteluunkin Garcian voittoa mainiolla 2.05 kertoimella. Kvitova on hallinnut pelaajien välisiä otteluita, mutta Garcia ei koskaan aikaisemmin ollut yhtä kuuma.

Cincinnati WTA vetovihje

Betsaa näillä

Betzerk
Betzerkillä ehdottomasti parasta on kattava vedonlyönti puoli sekä huikea ensitalletusbonus vedonlyöntiin, sillä tarjolla on 100€ pelirahaa vain 4x kierrätyksellä. Tutustu betzerkiin ja lyö vetoa ilman rekisteröitymistä parhailla kertoimilla!

Stefanos Tsitsipas – Borna Coric

Päivän toinenkin pelikohde löytyy Cincinnatin turnauksen finaalista, mutta miesten ATP puolelta. Suomen aikaa alustavasti klo 23:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kreikkalainen Stefanos Tsitsipas (7.) ja kroatialainen Borna Coric (152.). Illan toisen ottelun valinta yllätti pay n play 2022 toimituksen eilen täydellisesti ja tästä syystä saldona oli vain niukasti voitollinen 1/2 tulos.

Stefanos Tsitsipas

24-vuotias kreikkalainen on kovan luokan pelaaja ja aikaisemmin ennustetut henkiset ongelmat näyttäisi nyt olevan lopullisesti selätetty. Tsitsipas voitti edellisessä ottelussaan maailmanlistan kärkipaikkaa pitävän Daniil Medvedevin tiukan 2-1 ottelun päätteeksi.

Tsitsipas on ehdottomasti TOP10 pelaaja, mutta vaikka Cincinnatissa peli on kulkenut, niin mitään ylikävelyä ei voida finaalista odottaa.

Borna Coric

25-vuotias kroatialainen on tullut ryminällä takaisin ATP tason otteluihin. Kauden kolmas ATP tason turnaus paluun jälkeen ja nyt jo kroatialainen on edennyt finaaliotteluun asti. Coric on voittanut turnauksessa jo Cameron Norrien, Auger-Aliassimen ja Rafael Nadalin.

Yhteensä kolme TOP10 pelaajaa, joten suoritusta voidaan pitää melko vahvana, eikä se ole pelkästään hyvää tuuria. Coricin tuhkimotarina voi tulla tänään onnelliseen loppuun.

Pelivihje

Tsitsipas on ottelun marginaalinen suosikki, mutta Coricin voitolle tarjottavat 2.45 kertoimet pääsevät helposti mukaan peleihin!

Illan otteluihin kannattaa hyödyntää parhaat vedonlyöntibonukset 2022, sillä tarjolla on monta sataa euroa, pienellä kierrätyksellä!

Cincinnati ATP vetovihje

TurboVegas
TurboVegasilla saat käteispalautusta niin vedonlyönnissä kuin myös kolikkopeleissä! Kasinon puolella pelaajille on tarjolla 10% cashback ja urheiluvedonlyönnissä 5%.
Netbet
NetBetillä pääset pelaamaan 50% bonuksella, joka on saatavilla 50 euroon saakka! Käytä talletuksesi yhteydessä bonuskoodia: WELCOME50 – ilman rekisteröitymistä (Trustly Pay N Play)!

Viimeisimmät vetovihjeet

Kommentoi

Kommentoi vetovihjettä!