...
Pay N Play 2022
Pay N Play 2022PitkävetovihjeetTexas Rangers - Washington Nationals

MLB vedonlyöntivihjeet 25.6.2022: Juhannus tupla

Julkaistu: 25.6.2022, päivitetty: 4.7.2022
Pitkävetovihje

Juhannus lauantain iloksi on hyvä painaa uuniin kaksi loistavaa MLB kohdetta. MLB kausi on jo ollut käynnissä hyvän tovin, ja sitä onkin aina hyvä pitää silmällä tovi ennen kuin luo kokonaiskuvaa kauden joukkueista.

Joten tässä tuleekin siis pay n play 2022 toimituksen ensimmäiset MLB vihjeet kaudelle 2022.

Ensimmäinen kohde löytyy illalla kello 23:05 alkavasta Texas Rangers – Washington Nationals ottelusta. Joukkueet ottivat yhteen jo viimeyönä, mutta viimeyön tapahtumat eivät vastaa sitä mitä tänään on luvassa.

Texas rangers

Texas rangers on aloittanut kauden ailahtelevaisesti, mutta silti suhteellisen loistavin ottein kaataen muutamia kärkijoukkueita.

Viime yön Washington Nationals otti niukan voiton, mutta kokonaisuuteen peilaten Rangers on paremmassa vedossa.

Washington Nationals

Washington Nationals ei ole aloittanut kautta loistavasti millään mittareilla ja voittoprosentti onkin säälittävät 0.356% 73 ottelun jälkeen.

Washington nationals on esittänyt hyviä otteita aika-ajoin, mutta voittoon asti se ei ole riittänyt tarvittavan usein ja joukkue majaileekin National League:n toiseksi viimeisellä paikalla sarjataulukossa.

Pelivihje

Viimeöinen voitto ei takaa tälle illalle yhtä hyvää menestystä Nationalsille, ja hakuun lähteekin Texas Rangers kertoimella 1.75

Rohkeimmat voivat ottaa myös Texas Rangers -1,5 valinnan ja nostattaa kertoimen jopa 2.50 tuntumaan!

MLB pitkävetovihjeet 25.6.2022

Betsaa näillä

Betzerk
Nappaa betzerkiltä 100€ bonus vain 4x kierrätyksellä ja paina tupla uuniin isosti juhannuksen kunniaksi!

Illan toiset mlb vihjeet tulevat otteluun, joka alkaa niinikään kello 23 kieppeillä, joten tuplan lyönti on todella oiva vaihtoehto juhannus iltaan!

Illan toinen poiminta löytyy otteluparista Miami Marlins – New York Mets, joka alkaa kello 23:10 suomenaikaan.

Miami Marlins

Miami Marlins on ollut loistavassa vedossa alkukauden ja majaileekin tällä hetkellä national leaguen sijalla 9. Keskiverto voittoprosentilla 0.464% pelattuaan 69 ottelua.

Miami marlinsia vastaan asettuu kuitenkin jälleen tänä iltana todella laadukas joukkue, eli sarjakärki Mets ja helpooa ei tule olemaan.

New York Mets

New York Mets on jälleen todistanut kaikille olevansa odotusten mukainen, ja pelannut loistavaa baseballia koko alkukauden.  New York mets johtaa tällä hetkellä sarjaa hirmuisella voittoprosentilla 0.639%, ja kaatoikin viime yönä Marlinsin jo kertaalleen.

Pelivihje

Miami Marlins on ollut loistavassa vireessä, mutta jo eilen näimme osviittaa siitä, mitä tänään tulee tapahtumaan. Mets on liian laadukas, ja voitonjanoinen Marlinsille tänäkin iltana.

Peleille lähteekin Mets -1,5 hulppealla kertoimella 2.12

Kurkkaa päivitetty etusivumme ja nappaa esimerkiksi 100 ilmaiskierrosta turboninolle. Katso tarjous

MLB Vetovihje 25.6.2022

TurboVegas
TurboVegasilla saat käteispalautusta niin vedonlyönnissä kuin myös kolikkopeleissä! Kasinon puolella pelaajille on tarjolla 10% cashback ja urheiluvedonlyönnissä 5%.
Netbet
NetBetillä pääset pelaamaan 50% bonuksella, joka on saatavilla 50 euroon saakka! Käytä talletuksesi yhteydessä bonuskoodia: WELCOME50 – ilman rekisteröitymistä (Trustly Pay N Play)!

Viimeisimmät vetovihjeet

Kommentoi

Kommentoi vetovihjettä!