...
Pay N Play 2022
Pay N Play 2022PitkävetovihjeetNew York Yankees - Houston Astros

MLB vedonlyöntivihjeet 26.6.2022: Kolme kovaa poimintaa

Julkaistu: 26.6.2022, päivitetty: 4.7.2022
Pitkävetovihje

Eilen pyöräytettiin meidän osaltamme MLB kausi käyntiin mukavasti, sillä saldona oli 2/2.

Texas Rangers pisti pelin jännittäväksi, ja ratkaisi ottelun edukseen vasta 9 vuoroparilla, joten tasoittajille jäi pahamaku suuhun, kuten tämänkin päivän tasoittajilla😉

Tasoittelusta illan ensimmäiseen kohteeseen kolmesta, joka alkaa kello 20:35 ja on päivän ainoa altavastaaja, tai ainakin kertoimien valossa altavastaaja.

Poiminta löytyy siis ottelusta New York Yankees – Houston Astros. Tämä parivaljakko on kohdannut jo 3 kertaa, joista voidaan myös ottaa osviittaa tämän illan tapahtumiin.

New York Yankees

New York Yankees on ehdottomasti yksi MLB:n tämän hetken kuumimmista joukkueista ja joukkueen älytön 15 ottelun kotivoittoputki katkesi, juurikin Astrosille.

Yankees johtaa tällä hetkellä American leagueta, mutta niskassa hengittää Astros.

Yankees on kertoimien valossa jälleen tänäkin iltana todella iso suosikki, mutta vastassa on toinen yhtä laadukas joukkue ja asiat eivät ole niin mustavalkoisia.

Houston Astros

Houston Astros on toinen mestari suosikki tänäkin vuonna, eikä se ole jäänyt epäselväksi kolmessa edellisessä ottelussa.

Houston Astros majailee American Leaguen sijalla 2 ja viimevuoden finaalista on jäänyt hampaankoloon.

Astros on laskettu tänäkin iltana todella isoksi altavastaajaksi, mutta paynplay toimituksen papereissa kerroin on maistuva ylikerroin.

Pelivihje

Houston Astros on voittanut kolmesta kohtaamisesta kaksi, vaikka vasta tänä iltana aloittavat syöttäjät puoltavat Astrosin suuntaan, sillä kehiin hyppää Urquidy, joka syötti myös Astrosin Finaali voiton viimevuonna.

Peleille siis lähtee Houston Astros huikealla 2.50 kertoimella.

Vinkki: Tutustu pay n play vedonlyöntiin ja hyödynnä aina parhaat kertoimet!

MLB Vihje #1

Betsaa näillä

Betzerk
Nappaa betzerkiltä 100€ bonus vain 4x kierrätyksellä ja nappaa helposti kierrätettävää pelikassaa!

Illan toinen kohde alkaa noin 45 minuuttia myöhemmin ja poiminta löytyy ottelusta Milwaukee Brewers – Toronto Blue Jays.

Milwaukee Brewers

Milwaukee brewers otti eilen illalla kuin varkain voiton, eikä jayssin nousuyritykset riittänyt enää kääntämään ottelua voitoksi.

Brewers on muutenkin suorittanut tasapaksusti koko alkukauden ja on tosissaan otettava vastus jokaiselle joukkueelle tälläkin kaudella.

Tällä hetkellä joukkue majailee National leaguen sijalla 5 ja janoaa varmasti voittoja, sillä takana majailevat laatujoukkueet, kuten Cardinals ja SFG ovat aivan kintereillä.

Toronto Blue Jays

Toronto blue Jays on ollut kovassa vedossa ja kaatanut suvereenisti nimekkäitäkin joukkueita.

Blue jays on American leaguen sijalla 4, eikä kolmantena majaileva Boston Red Sox ole kovin kaukana, joten voitonnälkä on mahdollisesti Jaysin leirissä vielä isompi tällä hetkellä, kuin Brewersillä.

Pelivihje

Viime yön tappio on varmasti heittänyt bensaa liekkeihin, ja Blue Jays tulee tänään näyttämään kaapinpaikan Bewersille. Myös syöttäjät puoltavat Jaysiä, kuten kertoimistakin voi nähdä.

Peleille painetaan siis Toronto blue jays -1 kertoimella 1.83

Kurkkaa tämän hetken parhaat vedonlyöntibonukset 2022 täältä ja nappaa parhaat päältä!

MLB vihje #2

Sunnuntaiksi on tarjolla vielä kolmas MLB vihje ja Illan kolmas ottelu alkaa kello 23:05 suomenaikaan ja kohtuullisen selkeä poiminta löytyy ottelusta San Francisco Giants – Cincinnati Reds.

San Francisco Giants

SFG on kovan luokan joukke ja näyttikin eilen Redsille tappion jälkeen, että kuka määrää Sanfranciscossa.

SFG:n alkukausi ei ole kuitenkaan alkanut täysin odotusten mukaisesti kuten aiemmin mainittua jokkue on National leaguen sijalla 7, mutta edellä on 3 joukkuetta pienellä marginaalilla.

SFG on todella laadukas joukkue ja on selvä haastaja kenelle tahansa.

Cincinnati Reds

Cincinnati reds ei ole voittajasuosikki tällä kaudella, sillä joukkueen kausi on ollut todella tahmea. Voittoja Reds ei ole saanut kasaan kuin 24 ja joukkue on National liigan viimeisenä.

Reds sai nauttia ilonpilkahduksen ensimmäisen kerran kahdeksaan otteluun kaataessaan SFG:n, mutta pay n play toimituksen papereissa seuraava voitto nähdään vasta tulevissa ottelupareissa.

Pelivihje

Eilen SFG kurmuutti Redsiä 9-2 ja samansuuntaisia tapahtumia voi olla odotettavissa myös tänään.

Peleille lähteekin siis San Francisco Giants -1,5 kertoimella 2.35

 

MLB Vihje #3

TurboVegas
TurboVegasilla saat käteispalautusta niin vedonlyönnissä kuin myös kolikkopeleissä! Kasinon puolella pelaajille on tarjolla 10% cashback ja urheiluvedonlyönnissä 5%.
Lucky Elektra
Lucky Elektralla pääset käsiksi 100% vedonlyöntibonukseen, joka tulee ensitalletuksellesi aina jopa €150 saakka!

Viimeisimmät vetovihjeet

Kommentoi

Kommentoi vetovihjettä!