...
Pay N Play 2022
Pay N Play 2022Pitkävetovihjeet Tampa Bay Lightning - New York Rangers

NHL Playoffs 12.6.2022: Tampa Bay Lightning – NY Rangers

Julkaistu: 11.6.2022, päivitetty: 4.7.2022
Pitkävetovihje

Lauantai iltapäivän tennis veikkausvihjeet osuivat oikeaan ja yöltä lähdetään poimimaan mahdollista jatkoa, kun New York Rangers on ajettuna selkäseinää vasten ja Tampalla on avaimet käsissään kotiyleisön edessä.

Suomen aikaan klo 03:00 alkavassa playoff-ottelussa ovat vastakkain Tampa Bay Lightning ja NY Rangers. Tampa Bay Lightning johtaa ottelusarjaa 3-2. Ottelupaikka Amalie Arena (Tampa).

NY Rangers johti ottelusarjaa jo 2-0 ja kolmatta ottelua 2-0, mutta niin vain Bolts on noussut suosta ylös ja mennyt ottelusarjassa johtoon. Markkinat kallistuvat enemmän Boltsin puoleen, joka on aivan perusteltua, mutta pitää muistaa kuinka hyvin Rangers pelaa selkä seinää vasten.

Tampa Bay Lightning

Bolts sai suuren lepoedun ottelusarjaan ja se on näkynyt kahden ensimmäisen ottelun jälkeen. Paremmalla jalalla liikkuvat pelaajat saavat hyvin pelin hallintaan ja 5v5 pelissä Bolts onkin ollut nyt monessa ottelussa edellä. Bolts on voittanut kuusi kotiotteluaan peräkkäin, joten sillekin pitää laskea painoarvoa.

Lightning on ottanut ohjat sarjassa tekemällä viime hetkien maaleja, mutta onko siihen mahdollisuutta vielä tänään, kun panoksena on finaalipaikka tai ottelusarjan palaaminen takaisin New Yorkiin?

NY Rangers

Rangers on pelannut kevään aikana jo yllättävän paljon selkä seinää vasten otteluita ja niistä jokaisesta joukkue on poistunut voittajana. Vieläkö New Yorkilaisilla riittää ainekset viemään ottelusarja seiskapeliin ja samalla kotikentälle?

Nälkäinen ja sitkeä Rangers on ollut hukassa nyt kolmessa ottelussa, mutta pay n play 2022 toimitus uskoo vahvasti kovan paineen ottelussa joukkueen antavan kaikki mehut mitä vain irti saa ja sen avulla Rangers vie ottelusarjan seiskapeliin.

Pelivihje

Markkinat ajattelevat, että Rangersin selkäranka on poikki, mutta nyt joukkue pääsee näyttämään jälleen miksi se on edennyt konferenssifinaaliin asti.

Rangers laittaa pykälän lisää vielä peliin ja me laitetaan joukkueen lopullinen voitto kertoimella 2.60 sisään.

NHL Playoffs 12.6.2022

Betsaa näillä

TurboVegas
TurboVegasilla saat käteispalautusta niin vedonlyönnissä kuin myös kolikkopeleissä! Kasinon puolella pelaajille on tarjolla 10% cashback ja urheiluvedonlyönnissä 5%.
Lucky Elektra
Lucky Elektralla pääset käsiksi 100% vedonlyöntibonukseen, joka tulee ensitalletuksellesi aina jopa €150 saakka!
Netbet
NetBetillä pääset pelaamaan 50% bonuksella, joka on saatavilla 50 euroon saakka! Käytä talletuksesi yhteydessä bonuskoodia: WELCOME50 – ilman rekisteröitymistä (Trustly Pay N Play)!

Viimeisimmät vetovihjeet

Kommentoi

Kommentoi vetovihjettä!