...
Pay N Play 2022
Pay N Play 2022PitkävetovihjeetBernarda Pera - Liudmila Samsonova

Perjantain tennis pitkävetovihjeet – Tuplana tupaan?

Julkaistu: 26.8.2022, päivitetty: 26.8.2022
Pitkävetovihje

Perjantain tennis vihjeet ovat mallia myöhäisilta, sillä molemmat ottelut alkavat perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tämän illan vihjeet voi lauantai yön jännäriksi vaikka painaa tuplana tupaan, vaikka vihjeissä toinen kohde onkin selkeä ”altavastaaja”.

Bernarda Pera – Liudmila Samsonova

Yhdysvaltojen Clevelandissa pelattavassa naisten kovakenttä-turnauksessa pelataan yöllä turnauksen finaaliottelu. Suomen aikaa klo 01:30 alustavasti alkavassa ottelussa ovat vastakkain yhdysvaltalainen Bernarda Pera (51.) ja venäläinen Liudmila Samsonova (45.)

Bernarda Pera

27-vuotias yhdysvaltalainen on ollut kesän aikana melkoisen jäätävässä pelivireessä ja pienen notkahduksen jälkeen tulikuuma vire on löytänyt tiensä jälleen. Pera on Clevelandin turnauksen aikana ottanut jo kolme vakuuttavaa voittoa ja pelaaminen näyttää tällä hetkellä todella hyvältä.

Yhdysvaltalainen voitti heinäkuussa jo Budapestin WTA turnauksen sekä heti sen perään Hampurin WTA turnauksen, joten suuret finaaliottelut ovat jo tuttu juttu tältä kaudelta.

Liudmila Samsonova

23-vuotias venäläinen pelasi alavireisen alkukauden, mutta viime turnauksessa pelaaja on jälleen näyttänyt mihin parhaimmillaan pystyy. Ennen edellistä turnausta Samsonova pääsi yhden ainoan kerran turnauksessa neljättä kierrosta pidemmälle. Edellinen Washingtonin turnaus oli Samsonovan kauden paras, jonka pelaaja lopulta onnistui jopa voittamaan.

Venäläinen ei kuitenkaan vielä ole yhtä kokenut kuin vastustaja yön finaalissa, eikä pelillisesti yhtä laadukas.

Pelivihje

Peleille laitetaan Peran voittoa mainiolla 2.25 kertoimella, joka on todella maistuva. Peran voittomahdollisuudet ovat 50% arviolla pay n play 2022 toimituksen papereissa, joten veto on uskomattoman hyvä!

Cleveland WTA vihje

Betsaa näillä

Betzerk
Testaa betzerkiä ja lyö päivän pitkävetovihjeet kiinni loistavilla kertoimilla. Betzerkillä on lisäksi tarjolla 100€ vedonlyöntibonus vain 4x kierrätyksellä. Liity tänään ja hyödynnä parhaat kertoimet.

Marc-Andrea Husler – Laslo Djere

Päivän toinen pelikohde löytyy miesten puolelta Yhdysvaltojen Winston-Salemin turnauksesta. Suomen aikaa alustavasti klo 03:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain sveitsiläinen Marc-Andrea Husler (102. ja serbialainen Laslo Djere (89.)

Marc-Andrea Husler

26-vuotias sveitsiläinen on kauden aikana päässyt mukaan ATP turnauksiin, mutta vielä toistaiseksi tulokset ovat olleet melko lohduttomia. Winston-Salemin turnaukseen sveitsiläinen tuli mukaan karsintojen kautta. Turnauksessa Husler on päässyt melko helpolla, vaikka turnaus onkin ATP250 luokkainen. Vastustajina on ollut Draper, Ymer ja Ivashka.

Vain viimeinen näistä on todella kovan luokan pelaaja. Huslerin pelaaminen on näyttänyt todella hyvältä ja pelaajalla on hyvät mahdollisuudet jatkaa vielä matkaansa eteenpäin.

Laslo Djere

27-vuotias serbialainen on kauden aikana napannut parhaimmillaan kaksi voittoa ATP tason turnauksesta, joten pelivire ei ole ollut mitenkään erikoinen. Djere on Winston-Salemissa napannut jo neljä voittoa, joista jokainen on ollut tiukka 2-1 lopputuloksella.

Mukana on ollut kohtalaisen kovia pelaajia, kuten Gasquet ja Goffin, mutta heidänkin pelisuoritukset olivat melko kaukana parhaasta mahdollisesta. Djere pelasi heinäkuussa Husleria vastaan ja voitti ottelun 2-0.

Pelivihje

Sveitsiläinen Husler saa odotetun revanssin ja lähtee tähän otteluun aivan eri peli-ilmeellä. Peleille laitetaan Huslerin voittoa kelpo kertoimella 1.95, jonka monet pay n play vedonlyöntisivut tarjoavat.

Winston Salem ATP vihje

TurboVegas
TurboVegasilla saat käteispalautusta niin vedonlyönnissä kuin myös kolikkopeleissä! Kasinon puolella pelaajille on tarjolla 10% cashback ja urheiluvedonlyönnissä 5%.
Lucky Elektra
Lucky Elektralla pääset käsiksi 100% vedonlyöntibonukseen, joka tulee ensitalletuksellesi aina jopa €150 saakka!

Viimeisimmät vetovihjeet

Kommentoi

Kommentoi vetovihjettä!